Sportvloeren.nl

Sportvloeren

Welke sportvloer wordt het?
De juiste sportvloer kiezen is niet gemakkelijk. Daar kan, weten wij uit ervaring, aardig wat tijd overheen gaan. En terecht. Want het gaat om een flinke investering en er bestaan geen standaard oplossingen. Iedere sportvloer vraagt om maatwerk. Om de eenvoudige reden dat de betrokkenen vaak verschillende eisen aan een vloer stellen. De vertegenwoordiger van een gemeente let op andere aspecten dan de eigenaar van de sportzaal en ook de sporter heeft eigen eisen. En om het nog ingewikkelder te maken, kunt u kiezen uit sportvloeren in alle soorten en maten.

Stap voor stap de juiste vloer
De juiste vloer kiest u stap voor stap. Natuurlijk ondersteunen wij u graag met het doorlopen van deze stappen. Het begint allemaal met vragen van onze kant. Zodat duidelijk wordt waaraan de vloer moet voldoen. Daarna is het tijd voor een uitgebreide presentatie waarbij alle vloeren uit ons ruime assortiment aan bod komen, aan de hand van overzichtelijke modellen. Vervolgens stellen wij een gedegen advies voor u op. Gebaseerd op de eerder besproken voorwaarden en waarin uiteraard ook rekening wordt gehouden met de financiële mogelijkheden. Nadat wij ons advies hebben gepresenteerd, kunt u een afgewogen beslissing nemen.

Houten vloeren: een klasse apart
Een echte houten sportvloer is en blijft bijzonder. Vanwege het fraaie uiterlijk en de klassieke uitstraling. En door de unieke prestaties van deze vloeren. Dankzij het harde oppervlak en het absorberend vermogen, kunnen sporters makkelijk wenden, waarmee de kans op blessures enorm wordt verminderd. Bovendien zijn houten vloeren oersterk. Ze gaan dus extra lang mee en zijn uitermate geschikt voor zalen die niet alleen door sporters worden gebruikt, maar ook voor markten en feestjes.

 


NOC*NSF sportvloerenlijst Interline Sportsystemen BV
NIEUW! Sportvloeren.nl Experience Center
NIEUW! Sportvloerrenovatie UP-GREAT