Sportvloeren.nl

Connor houten vloeren

Connor is de grootste vloerenfabrikant van de Verenigde Staten. Eigenlijk zegt dit al genoeg. Als een bedrijf de grootste is in een fanatiek sportland als Amerika, dan moet de kwaliteit wel zeer goed zijn. En neemt u van ons aan: dat is zo!  Ook sportmerk Nike is overtuigd van de kwaliteit van Connor. Nike en Connor werken dan ook nauw samen.

 

Maar zelfs het beste is niet goed genoeg voor Connor. De fabrikant steekt dan ook veel geld, tijd en energie in de ontwikkeling van nieuwe vloeren. Met succes, want dit heeft geleid tot de unieke, extra verende rubbers die zijn verwerkt in de vloeren NeoShok Gym II.


De Connor vloeren die wij leveren, hebben een aantal belangrijke kenmerken. Het zijn zwevende vloeren, gemaakt van massief hout en zijn dus oersterk. De vloeren bestaan uit drie elementen. Het eerste element zijn de rubbers. Deze zijn extra verend en zorgen voor een goede demping. Bovenop de rubbers wordt een houten constructie geplaatst die wordt afgewerkt met een hardhouten toplaag. Omdat er verschillende soorten hardhout zijn, met verschillende uitstralingen, kunt u de sportvloer de uitstraling geven die bij de sportzaal en bij uw smaak past.

 

Welke toplaag u ook kiest, zowel topsporters als recreatieve sporters zullen blij zijn met uw keuze. Want dankzij de uitstekende kwaliteit van de vloeren, hebben sporters minder kans op pijnlijke gewrichten en blessures en raken ze minder snel vermoeid.

 

Het mag duidelijk zijn dat wij enthousiast zijn over Connor vloeren en dat wij graag met deze vloeren werken. Wij hebben in de loop van de jaren veel van deze vloeren geïnstalleerd. Altijd tot volle tevredenheid van de klant.

 

Klik voor de systeem specificaties van de vloeren op één van buttons of neem contact met ons op.