Sportvloeren.nl

Polyfer vloeren

Bent u op zoek naar een vlakverende vloer voor een zaal die (bijna) alleen maar voor sport wordt gebruikt? Dan is een Polyfer vloer een goede optie. Een zeer goede optie zelfs, want deze vloer heeft een groot verend vermogen en buigt al bij een geringe belasting comfortabel door. En dan heeft de vloer ook nog flinke schokdemping, waardoor spieren en gewrichten minimaal worden belast. Ook het balstuit- en glijvermogen van de vloer is goed, wat vooral voor sporten als volleybal en handbal enorm belangrijk is. Daarnaast kan de vloer tegen een stootje, een flinke tik van een hockeystick is dan ook geen enkel probleem.
Een Polyfer vloer bestaat uit maar liefst vier lagen. De onderlaag is een verende schuimlaag, daarop liggen twee op elkaar gelijmde staalplaten die de druk verdelen en daar bovenop ligt een toplaag.
Ook bij deze vloer kunt u kiezen voor de Taraflex toplaag. Een toplaag die van goede kwaliteit is en in veel verschillende kleuren kan worden geleverd. Of u kunt kiezen voor de Linodur Sport Toplaag, de oersterke toplaag die een van de beste in zijn soort is, sporters extra veel grip geeft en in zeer veel verschillende kleuren kan worden geleverd.

Klik voor de systeem specificaties van de vloeren op één van buttons of neem contact met ons op.