Sportvloeren.nl

Junckers houten vloeren

Perfectie. Dat is het kernwoord van de Junckers sportvloeren. Dit bedrijf is in de jaren ’30 van de vorige eeuw opgericht door een Deense boswachter met veel kennis van verschillende houtsoorten. In de tachtig jaar dat het bedrijf nu bestaat, is deze kennis alleen maar gegroeid. Net als de ervaring. Als het om sportvloeren gaat, behoort Junckers dan ook tot de wereldtop.

De Junckers vloeren die wij leveren, bestaan uit drie belangrijke componenten. De hoogwaardige balken en verende rubbers zorgen voor de perfecte vlakvering. De toplaag van massief beuken maakt het systeem compleet.

Alle gebruikers zullen blij zijn met deze vloer. Van topsporter tot recreant. Want zij ervaren meer bewegingsvrijheid, zijn minder snel moe en hebben minder last van pijnlijke gewrichten. Maar niet alleen sporters profiteren van deze vloer. Want de vloeren zijn multifunctioneel. Dus hoeveel markten, feestjes en danswedstrijden de vloer ook te verduren krijgt, de vloer blijft in optima forma.

Ook een oneffen ondergrond is in de meeste gevallen geen enkel probleem, want wij zorgen dat de vloeren waterpas liggen. Onder alle omstandigheden. Om het verhaal compleet te maken, is het goed om te weten dat een vloer van Junckers maar liefst 14 keer kan worden gerenoveerd, zonder dat de stabiliteit afneemt.

U merkt, er is veel te vertellen over deze vloeren. Eigenlijk raken wij er niet over uitgepraat. Als u alles wilt weten, neem dan contact met ons op. Of klik voor de specificaties van de vloeren op een van buttons.


Junckers Sportbrochure