Sportvloeren.nl

Taraflex

Taraflex – puntelastische sportvloeren – Taraflex – puntelastische sportvloeren – Taraflex

Taraflex vloeren worden over de hele wereld gebruikt door vele honderdduizenden sporters. Dat is natuurlijk niet voor niets. Deze vloer heeft namelijk een aantal goede puntelastische eigenschappen en zijn zowel permanent als portable te installeren. Door de toepassing van een zeer slijtvaste PVC toplaag in combinatie met een Protecsol behandeling kan de sportvloer makkelijk 25 levensjaren probleemloos en zonder tussentijdse toplaagrenovatie worden gebruikt!

Door deze eigenschappen zijn de kosten qua aanschaf en onderhoud relatief beperkt en passen dus in vrijwel ieder budget.

Sporttechnisch hebben deze vloeren wel een aantal beperkingen vanwege het puntelastische karakter. In combinatie met één van onze vlakverende ondervloeren is de ultieme sportvloer te realiseren. Hiervoor verwijzen we naar onze Populair en Populair ProAir systemen.

Binnen de puntelastische Taraflex vloeren kunt u kiezen uit een aantal vloeren van verschillende kwaliteit. De meest eenvoudige is de Taraflex Multi-Use 5.0 en de Taraflex Sport M Comfort is kwalitatief de beste. Het verschil tussen de vloeren zit voornamelijk in het aantal lagen en laagdiktes waaruit de vloer bestaat. Klik op de productknoppen om de verschillen te ontdekken.

 


Brochure Taraflex